İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ PERSONELİ FATİH UZUN’UN PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

01 Şubat 2024



Ticaret Bakanlığımızın uzun vadeli hedeflerine ulaşmasını teminen insan kaynaklarımızın bilgi ve birikiminden faydalanarak yenilikçi projeler ortaya çıkarılmasını sağlamak ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmak için 2023 yılında mal ve hizmet ihracatımızın artırılması, ülkemizin ticari diplomasi alanında etkinliğinin güçlendirilmesi, gümrük hizmetlerinin geliştirilmesi, piyasa denetiminin etkinleştirilmesi ve fahiş fiyatla mücadele temalarında Bakanlığımızca  “Türkiye Yüzyılı-Ticaretin Yüzyılı” Proje Yarışması düzenlenmiştir.
 
Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, “Piyasa Denetimi, Fahiş Fiyatla Mücadelede Verimlilik ve Etkinlik” konu projesi ile yarışmaya katılan Konya Ticaret İl Müdürlüğümüz personeli Fatih UZUN, üçüncülük ödülüne layık görülmüştür.
 
26 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen proje yarışması ödül töreni ile Sayın Bakanımız Prof. Dr. Ömer BOLAT ve TESK Başkanı Bendevi PALANDÖKEN tarafından ödülü verilen çalışma arkadaşımızı biz de İl Müdürlüğü olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
 
Söz konusu yarışmanın sonuçları için tıklayınız..